19:29


Allmänt
2010-12-29, 19:29:00

Hej! Jag sitter hemma hos Nadde och Marina, ska sova här idag också. Vi har precis kollat klart på en film, En riddares historia. Har inte tid att sitta här och blogga, vi hörs imorgon när jag är hemma. Puss!

16:23


Allmänt
2010-12-28, 16:26:33

Har precis ätit en kycklingsallad som såg mycket godare ut än vad den egentligen var. De hade gömt ägg(?!) och bacon längst ner och mer än hälften bestod av skorpor.. kycklingen smakade gummi också. Aldrig mer. Lyssnar på en massa mysiga sommarlåtar, borde plocka undan i rummet men datorn och gitarren lockar mer. Nyår redan på fredag, det har gått fort. Jag vill ha vår, sen vår då man kan gå runt i någon tunn tröja, njuta av glass, ha på sig brillorna och ha det allmänt skönt. Ska ta och duscha om en stund också, sen blir det väl någon film i vintermörkret. Vad gör ni ikväll?

MUSIK


Allmänt
2010-12-28, 12:31:44

Underbart. Musikvideon är oseriös, eller jag hoppas iallafall.. haha.

LITE INTRESSANT SÅDÄR


Allmänt
2010-12-28, 11:58:45

Jag älskar att rota i mina gamla bildmappar. Det finns någonting jag stör mig på, och det är att Miljöpartiet alltid förknippas med att vara "sååå miljövänliga" och "är som gjutna för att bevara Sveriges miljö" enbart för namnet. Miljö-partiet. Läs texten på bilden och tänk till en extra gång. Tänk på utsläppen från ett kärnkraftverk och ett kolkraftverk.. Miljö-partiet? Nej.

GODMORGON


Allmänt
2010-12-28, 11:54:42

Har ätit frukost, försökt fixa designen på bloggen vilket inte gick så bra och snart ska jag städa rummet. Satt uppe fram till 2 igår, det här med bloggdesign är tidskrävande.. och vet ni vad det värsta är? - jag är inte klar, och det jag satt och gjorde märks knappast, kommentarsidan blev lite pimpad bara. Har spanat in en fin tröja från Filippa K. Provade den häromdagen men den satt inte helt perfekt och priset är högt, alltså inte värt. Men den är fin, konstiga storlekar bara. Aja. Fick med mig en ny skinnjacka och en scarf från staden igår, annars hittade jag inte så mycket mer. Det är ju mellandagsrea in the village, folk bokstavligt talat krigade för att haffa åt sig någonting igår, skön stämning.. eller inte. Nej helt ärligt nu, säg vad ni vill se i bloggen, jag vill inte skriva så allmänt hela tiden men samtidigt vill jag behålla er läsare. Vad tycker ni om? Mode? Politik? Jag har ingen aning. Det får bli lite av varje framöver så får jag väl kika på statistiken. Återkommer med någonting om en stund, ok? Hörs.

HOOHOO


Allmänt
2010-12-27, 21:33:16

Tjenare, Det var ett bra tag sen! Jag har bokstavligt talat inte suttit vid datorn de sista veckorna på terminen, har haft sjukt mycket att göra men nu är det looov vilket känns underbart. God jul, jag passar på såhär några dagar försent. Vad fick ni i julklapp? Själv är jag numera ägare till ett par svarta hunterstövlar, sådana welly-socks till dem, en ny kabelstickad lammullströja från Gant, mysig morgon/badrock, pyamas, parfym, smycken och lite annat smått, jag kanske knäpper någon bild till er senare. Såg även att tomten hade besökt kontot, tack för det! På tal om något annat. Jag har redan tröttnat på designen men ni vill nog inte veta hur det ligger till på fotofronten just nu.. har knappt rört kameran på någon månad, ändring på det? - ja tack. Ska göra mitt bästa med att få till någon design jag blir nöjd med för en gångs skull, jag är trött på dessa halvfärdiga varianter. Skärpning! Haha föresten, såg ni min SO? Skoldatorernas hastighet kan mätas med snigelfart vilket innebär att de inte kan öppna mail. Vad gör man då? - Jo, laddar upp allt på bloggen och kopierar in i word därifrån, och är man som jag så glömmer man bort att man har laddat upp det och behåller texten på bloggen. Men det gick bra, MVG! Inte för att jag tror att någon satt och läste igenom det där, så intressant var det inte..

RSS 2.0