B SOM I BACK


Allmänt
2010-05-16, 21:39:45


har inte haft någon blogglust alls, skulle ändå inte hunnit. dagarna har varit braa, fika, stan, grill och massa annat mys. idag har jag bakat bullar och kollar hockey'n nu. ska plocka undan lite i rummet och sen är det läggdags, hade tänkt tända lite ljus och dra ut på sista helgdagen liiite till, jag är skoltrött som aldrig förr och lite less på vädret, var är solen?! ska fixa en skolavslutningsklänning i veckan, tveksamt att man hittar något här så det lär bli göteborg på lördag. 25 dagar kvar till sommarlovet, längtar.

15KM


Allmänt
2010-05-06, 08:29:07

inte uppdaterat, mitt huvud tillät mig inte. har haft obeskrivligt ont på sidorna, mest vänster sida. huvudet alltså. det är bättre idag, och bra det, för vädret är prima och vi ska vandra 15km, friluftsdag. aja, bara göra det bästa av saken. tar med mig min lilla, gamla, söta digitalkamera. visst har den sina 7 mpx men jag är inte van vid det ändå. känns konstigt haha. sprang ner till bageriet och köpte med lite mat/fika/dricka, hade glömt bort det helt och kom på det 18.02 igår, sprang ner som en dåre men såklart var det stängt. OCH ÅH VÄDRET ÄR GRYMT. ha en bra dag ni också, puss!


NY


Allmänt
2010-05-03, 20:50:32


med strumpbyxor och någon tunn jacka ska den nog funka bra redan nu i maj, hoppas på bra väder imorgon, inte mycket som händer men det är alltid trevligt. Har NO-prov på fredag, ibland undrar man hur lärare tänker. Vi har haft sjukt många prov och inlämningar nu, och inte nog med det, 20 maj är det prov på religion också, och matteprov där någonstans också. äsch. ska dra mig bort till soffan, där väntar tvn. haha. puss!

BFF


Allmänt
2010-05-03, 20:21:15

foundation/solpuder/rouge - i.d. Mitt ansikte har saknat sin bästa vän, men nu är den tillbaka. hahah nejdå. men så känns det. jag lovar er, det är mycket bättre att satsa på lite bättre, vilket oftast innebär lite dyrare smink MEN som faktist räcker längre och vårdar huden. L'Oréals, Isadoras och allt vad dom heter, tar oftast slut på några månader, medans i.d. räcker i 9/12 om man inte överdriver. Dessutom behöver du inte se ut som 50 när du är 30 senare, huden andas genom mineralsmink, och kom ihåg, flytande foundation kan aldrig vara 100% mineral, mineraler är ju inte flytande? alltså blandar man i någon vätska. De vanliga märkerna som de jag nämnde kan ändå inte jämföra sina produkter med bl.a. i.d., jag har provat L'Oréals mineralfoundation, solpuder, rouge och ögonskugga, visst är dom bra men det är fortfarande den där jag-är-sminkad-känslan, glöm det med i.d. Haha nu blev det mycket snack men jag måste få säga det, glöm make up store's som gav mig utslag, KÖR PÅ I.D.!

HERE.COMES.THE.SUN.


Allmänt
2010-05-02, 10:16:39

det är sol ute, vilket innebär glatt humör och stan om en stund. jag är riktigt sugen på glass just nu, får se om jag hittar någon god senare. ska försöka fixa lite bilder åt er under dagen också, det förtjänar ni!
imorgon blir det staden igen, raka vägen till make up store och klaga. det är ju sjukt, detta. efter det är sträckan inte lång till bond där dom säljer i.d. alltså blir jag pank i en vecka till. lyckat. inget smink de närmsta dagarna nu då. ska ta på mig något skönt och sätta upp håret i en tofs, mer orkar jag inte idag. puss!

MYCKET


Allmänt
2010-05-01, 23:51:28

det är mycket just nu, skolan och massa annat. föresten, sminket var nog det sämsta jag har testat, om detta beror på det; jag har fått allergireaktioner, i ansiktet. det kliar på kinderna och en massa röda utslag/finnar syns, riktigt härligt va?! ehm. dricker medicin och smörjer in med någon apotekssalva, får dra till make up store och klaga på onsdag, jag menar, sminket ska ju vara mineral, NATURLIGT, alltså borde jag inte reagera såhär, vilket jag har gjort. knäppt. slängt bort 600kr. och nu blir det 425kr till, för jag ska ha tillbaka i.d. det är det bästa som existerar på sminkmarknaden, jag lovar er. make up stores är snyggare på, men kolla vad den gör. vi hörs imorgon för nu ska jag sovaaa.

RSS 2.0