IKEA


Allmänt
2010-09-11, 21:15:14

förlåt för uppdateringen men jag har knappast haft tid, i fredags blev det götet inkl. IKEA där jag fick med mig en del godbitar hem som jag fixar med just nu. Idag har jag sprungit runt på stan, fikat på orion och lite annat, nu ska jag göra klart i rummet, det blir riktigt nice hörni!

MOBILBILD


Allmänt
2010-09-09, 20:11:12


2 feta lappar fattigare vilket kommer sätta sina spår ett tag framöver, men jag är SJUKT nöjd, det förstår ni nog.

Halvklackarna som jag tjatat om från scorett, topp från monki, mascara chanel, ögonfransnäring som ska göra fransarna fylligare & längre L'Oreal, blev även ett par strumpor och trosor från WESC men det känns lite fel att ta med det på bilden, haha. Kom precis hem efter staden och discobowling med familjen, åt världens godaste biff på Jensens också, jag som inte brukar tycka om biffar i vanliga fall! Sitter med datorn framför tvn och kollar på idol, ska dissa er en stund nu, imorgon väntar Göteborg efter skolan, trevligt!

PHOTO


Allmänt
2010-09-08, 12:57:08

I brist på annan sysselsättning sitter jag här och fixar med lite bilder. Åt precis, värmde gårdagens mat, gott var det! Ska börja rensa datorn nu, har inskaffat en extern hårddisk som jag ska flytta över alla bilder till, det kommer ta sin tid men resultatet är förhoppningsvis värt all slit, mindre risk att alla minnen försvinner och datorn kommer fungera betydligt snabbare, +++++ alltså. Ska jag slänga in något tips här, eller vad tycker ni? Ni får säga till lite också, det är trots allt inte jag som sitter och läser om mina egna inlägg, vad vill NI ha? Ta det i kommentarsfältet, C'MON.

10:03


Allmänt
2010-09-08, 10:07:55

Förlåt för uppdateringen igår men jag är sjuk, somnade runt 15:00 och vaknade runt 19:30, ont i alla muskler, dödstrött, huvudet och halsen, lär vara någon influensa. Orkar inte så mycket mer än att ligga i sängen och glo på tv, får hoppas att det går över snart. Missade partiledarutfrågningen med Maud Olofsson men hörde hennes fina uttalande på nyheterna, haha, klockrent, även om jag vanligtvis inte är så värst förtjust i henne. Har mycket plugg som ska göras men det tar jag senare, nu ska jag vila/sova/göra ingenting, vi hörs när vi hörs, puss.

-


Allmänt
2010-09-07, 14:45:25

Jag har för mycket plugg och även om det har hänt ganska mycket positivt idag så vill jag dö nu. NU. Jag har läxa i nästan alla ämnen, det kan ta sig. Förlåt. Vi hörs senare.

SKA MAN..?


Allmänt
2010-09-06, 20:56:14


1099kr, Scorett

WÖÖ


Allmänt
2010-09-06, 20:54:07

.. jag är trött, så sjuuuukt trött men jag kan inte lägga mig än, duschade innan, plattar håret nu på kvällen så slipper jag göra det imorgon, måste egentligen röja undan i rummet (like always, märker ni? haha) men det är jag för trött för. Jag är fortfarande missnöjd med designen, har försökt göra något åt den halva dagen nu, och sugen på halvklackarna från scorett.. ska man? Det står mellan de och ett par Hunterstövlar just nu, priset är samma så det kvittar men jag kommer nog ha mest användning av klackarna, med tanke på att det vore sjukt att gå runt i gummistövlar varje dag, HAHA, vi får se. Min senast största investering var ju iPhone 4, ska göra någon mini-recension någon dag så ska ni få se! The biggest looser är på tv, hahaha. Ska tvinga mig själv att plocka upp sakerna från golvet, måstemåstemåste.. Chao.

CYPERN 2010


Allmänt
2010-09-06, 16:30:45

© http://chbm.blogg.se
Nu hoppas jag verkligen att ni är medvetna om att jag har ensamrätt på bilderna, jag vill inte sitta och förstöra de med en massa vattenstämplar så jag litar på er nu. Ni har bett om de, det har tatt tid men nu äntligen, varsegod! Ett par stycken får räcka, en sammanfattning av dagarna ungefär, jag hade inte alltid med mig kameran och jag märker NU att jag inte har så många bilder på affärer/staden, men sådant har man inte tid med där nere, haha!
Jag lägger inte upp bilder på familj/vänner nu, de har inget med bloggen att göra och jag vill inte skylta med en massa bikinibilder på mig själv helt fritt heller, haha. Iallafall, enjoy, vi hörs lite senare!
Måste bara lägga till att det på första bilden var det läskigaste jag någonsin gjort, MEN DET VAR GRYMT, får ni chansen någon gång, TA DEN!
Jag vill höra era åsikter om bilderna, kom igen!

06:12


Allmänt
2010-09-06, 06:13:54

Godmorgon! Jag har väckarklockan på 6.00 och idag vaknade jag exakt 5.59, helt ärligt, hahah. Ligger fortfarande i sängen och njuter av den sista stunden, lugnet före stormen eller förlåt, skolan*. Ska upp och fixa en god frulle strax, fastän jag inte är sugen på något. Jag vill ha helg, helghelgheelg. På fredag bär det av till Göteborg, får hoppas på att vi åker till Freeport också, har hört att de har Acne/Filippa K/Odd Molly där, hur bra?! Aja, nu måste jag tvinga mig själv att gå upp så att jag får något gjort, vi hörs efter skolan!

5/9 23.33


Allmänt
2010-09-05, 23:35:00

PJUH! Jag är klar med bloggdesignen, inte särskilt nöjd men det får duga ett tag framöver, det är inte så lätt som det ser ut, haha! Jag är väldigt sömnig, det är skola imorgon men jag ville bara säga det att JAG ÄR IGÅNG. På nytt. På riktigt. Skratta inte åt mig nu, haha. Näe, jag somnar snart. Jag LOVAR er uppdatering imorgon. Puss!

RSS 2.0