12/12/11


Allmänt
2011-12-12, 22:06:38

 

Tagit ledigt från bloggen i helgen, kände att det behövdes då jag både haft en jobbig vecka och en fullspäckad helg. Idag har det varit prao, lika roligt men samtidigt kämpigt. Jag jobbar egentligen till 15.00 på pappret, men det är så svårt att gå mitt i en mottagning, just för att det är så kul och det känns som att man missar någonting om man lämnar dem där, vilket innebär att jag istället kör slut på mig själv. Men som sagt, jag anser att det är värt det och då gör jag det. Idag har jag suttit på mottagningar, lite mer annorlunda fall vilket har varit intressant och roligt. Åt lunch vid 12.00 som vanligt, idag tog jag kycklingsoppa som smakade helt ok.
Eftermiddagen bestod också av mottagningar fram till 16.30 ungefär. Bytte om och åkte ner till staden, snabbt in på Jolina och kom ut med en stor, tidig julklapp.. ni vet vad det innehåller, eller hur? Blev en sväng in på ICA för att sedan åka hem. Åt ganska snabbt för att hinna med plugg efteråt, pappa är bäst på mat och nu hade han lagat pannbiff med potatismos och kantarellsås på egen svamp som vi fryst sen i somras. Det är underbart att bo lite utanför, kanske inte när man kommer upp i 18+ men före och efter det! Vi (läs mina föräldrar haha) har alltid plockat svamp och bär vilket har resulterat i hemmagjord sylt och olika svamprätter, så om jag ska förknippa min barndom med någon mat så är det just detta.
Skrev på min SO som jag ska maila iväg strax, hann också förbättra teknikinlämningen. Morgondagen är nog inte så olik de andra dagarna, vet att jag ska vara med på operation på onsdag iallafall. Det är ju lucia också, luciatåget skulle komma till sjukhuset och jag vet att det ska serveras lussekatter, underbart. Vi hörs imorgon!

 


Kommentarer

victoria

var gärna med i veckans blogg! :)

2011-12-13 @ 19:04:50
Blogg: http://victorian.devote.se

Nadde

SÅJA! där kom mina styckeindelningar :D

2011-12-14 @ 20:34:45


Namn
Kom ihåg mig?

Epost

Bloggadress

Din kommentar

Trackback
RSS 2.0