14/12/11


Allmänt
2011-12-14, 23:02:53

 

Hej! Förlåt för att jag missade att blogga igår, men så kan det gå! Igår var jag på mottagningen nästan hela dagen, vilket var riktigt kul (känns som att jag skriver samma sak i varje inlägg, haha). MEN... igår lärde jag mig något helt nytt som jag aldrig har gjort tidigare - mäta blodtryck! Från att på morgonen inte ha någon aning om vad det ens innebär till att gå hem efter att ha fått mäta (och uppnått korrekt resultat!) på flera patienter - snacka om framgång! Igår var det även lucia på jobbet, det blev ett gulligt lussetåg bestående av läkare och sköterskor! Jag fick även en egen rhinopatient igår - en undersökning där man mäter luftflöde. Helt underbart att få ansvaret att själv ta hand om patienter, jag älskar ansvar när det kommer till roliga saker!
Idag hade jag samma arbetsuppgifter, det var även jullunch med gröt och en massa sill som serverades på kliniken. Har även tagit mig en runda på sjukhuset idag, bl.a. skjussat en patient till akuten. Det kom ganska intressanta patienter idag, och med intressanta menar jag att det inte bara var de vanliga sjukdomar utan att jag fick se på lite mer udda fall, sådant tycker jag om!
Efter jobbet var det dags att byta om från sjukhuskläder till skjorta för idag var det avslutning på stadshuset för oss ungdomar. Först var det möte, sedan fika högst upp i huset med fin utsikt över staden och kvällen avslutades med ett biobesök, In Time, värd att se! Jag gillar filmer som väcker frågor inom en, tyckte att just den här filmen hade ett väldigt fint budskap.
Nu sitter jag med ont i magen av all chips och fika, snart ska jag gå och lägga mig. Imorgon väntar en förmiddag på infektionsmottagningen, något annorlunda, roligt! Vi hörs!

 


Kommentarer


Namn
Kom ihåg mig?

Epost

Bloggadress

Din kommentar

Trackback
RSS 2.0