INREDNING


Shopping
2012-02-03, 20:29:39

INREDNING 1
Tänkte göra ännu ett inredningsinlägg då jag själv är intresserad utav det och jag vet att jag har flera äldre läsare som säkert skulle uppskatta detta framför onödiga inlägg om att jag har legat och slappat framför DH hela dagen, hehe. Ett utav mina mål i livet är att köpa en egen, vit, vacker sekelskiftslägenhet mitt i Göteborg. Jag älskar både vitt och Göteborg, som ni säkert lär märka här på bloggen. En utav mina 18årspresenter kommer därför vara ett startkapital, eller insatsen som det säkert heter till lägenheten... snälla föräldrar, ja, och då ska jag inreda det såhär! Mycket vitt (som ALDRIG kan bli fel!) matchat med pastell. Den finaste soffmodellen någonsin är självklart Howard, den här är från englesson och är perfekt vit, inga fredagsmyschips i den inte! Sidobordet är från IKEA, liksom garderoben. Det är fint att ha ett litet bord i något hörn att ställa snittblommor på, jag älskar att ha blommor hemma! Garderoben är bara bokstavligt talat perfekt. Mattan är Missoni och jag hakar på halva Sverige med att imponeras av märket, men kom igen, hur snyggt är det inte?
Jag har berättat om min kärlek till servis innan och nu tar jag upp det igen. Ljuslyktan kivi, tallriken och champangeglaset har redan nu garanterade platser i mitt framtida kök. Stilrent och snyggt! Koppen är från Rörstrand, jag har älskat denna kollektionen sen den kom ut - ni har märkt att jag älskar pastell också va? Vispskålen är från danska IB Laursen som har jättefina saker i chabby chic-stil.

Att blanda budget och lyx fungerar nästan alltid, så länge du ser till att du har en genomtänkt färgskala. Satsa på att köpa stilrena (utan motiv och tryck) från billigare märken och investera i mönstren, vilket ger ett lyxigt intryck. Dessa två (inte Missonin) kommer från H&M och ligger på ett riktigt bra pris, kanske passar på.
Hissgardin är så himla vackert och någonting jag är riktigt sugen på just nu, passar till det mesta. Vitt såklart!

Kommentarer


Namn
Kom ihåg mig?

Epost

Bloggadress

Din kommentar

Trackback
RSS 2.0