BODY


Allmänt
2012-01-29, 21:01:02

Jag tror att många lägger ner för lite energi och pengar på att sköta om sin hud och kropp, men jag själv är ett stort undantag. För bara något år sedan var det inte mer än en duschgele från snabbköpet och en bodylotion när huden kliade av torrhet som gällde, men idag har jag tagit tag i detta och jag måste säga det att det är sååå himla värt! Det är bra för både kropp och själ - välj ut en dag i veckan då du tar en ordentlig dusch/bad och skrubbar eller peelar rent huden och tvättar dig med en god och lite lyxig duschkräm - bara det gör så mycket! Speciellt nu när vinterkylan ligger på och huden har en tendens att vara extra torr. Det finns mängder med bra produkter att smörja in sig med efteråt och här ovanför har jag klistrat in några utav mina personliga favoriter.

L'occitane är kända för sina högkvalitativa produkter och finns bl.a. på Åhlens City, men jag har köpt mina produkter i Frankrike. Förra veckan luktade jag på den här duschkrämen i tax-freen - så himla god!
Allas vår älskade The Body Shop har en naturlig och ecoproducerad linje med produkter som gör skillnad för dig och världen och är värda att uppmärksammas. Den här duschkrämen luktar väldigt fräscht och känns som en perfekt wake-up en tidig morgon. Den sista duschkrämen kommer också från TBS. Jag fick den av min syssling i julklapp och jag kan säga såhär - om du älskar bär, eller hallon då, så är det här rena drömmen. Doften stannar kvar i en evighet och man blir vääldigt lätt beroende, prova själv!

I Love..-serien har blivit uppmärksammad på senaste tiden och den förtjänar all uppmärksamhet den kan få. Coconut & Cream är i särklass den godaste bodylotionen jag någonsin använt, det går inte att beskriva. Den är liksom.. perfekt mjölkig, perfekt söt kokosdoft utan att lukta konstigt som kokos ibland kan göra.. den är helt fantastisk. Bodybuttern är nästa inköpet, har en duschkräm ur samma serie och med tanke på hur den luktar borde jag tycka om den minst lika mycket. Sist men inte minst - lipbalm från L'occitane som jag funderar på att beställa. Jag är riktigt nöjd med deras lilla sheaburk och när den är slut ska jag nog slå till.. försvarets hudsalva i all ära men shea har en helt annan konsistens som räcker hela dagen.

Nu väntar Wallander på mig i tvrutan, undrar vad för fall han kommer bjuda på ikväll.. hahaha okejdå. Ha det gött!

Kommentarer


Namn
Kom ihåg mig?

Epost

Bloggadress

Din kommentar

Trackback
RSS 2.0