VÅR


Allmänt
2012-01-03, 23:17:24

1-2012
En kompis till mig bad mig om lite klädtips, så här kommer det! Det här är den stil jag själv tycker är riktigt fin - lite less is more med fokus på kvaliteten. Jag älskar allt som går i jordnära färger såsom svart, vitt, beige och brunt. Det är sällan jag klär mig i någon annan färg faktiskt, haha. Både primeboots och RM's känns rätt i vår, men då priserna på dessa boots ligger långt över snittet har man en hel del billigare alternativ att välja bland. Johnny Bulls heter ett märke som tillverkar boots likt primeboots, säljs inne på Scorett bl.a. Tröjan från Hunky Dory är en riktig klassiker som återkommer i varje kollektion, här i marinblått. En färg jag gärna hade klickat hem själv. Väldigt användbar då man kan ha den ovanpå det mesta. Värd sitt pris, med andra ord.
Barbourjackan kommer förmodligen bli min vårjacka då ärmarna på min Odd Molly är lite korta (jag älskar den sååå, vill verkligen inte bli av med den men jag måste nog). En engelsk klassiker som både ser modern och tidslös ut. Också ett plagg som kostar skjortan, men kvalitén kompenserar. Glöm aldrig att dyra föremål oftast har ett väldigt bra andrahandsvärde om du skulle sälja det på tradera eller blocket t.ex. Ibland förlorar man mer på att köpa något billigt som man sedan skänker bort/slänger än att köpa något dyrare och få pengar för den. Se större plagg såsom jackor, dyrare tröjor och ibland skor som en investering.

Den vita tröjan föll jag för i butik, hur lurvig och gosig som helst utan att se ut som ett mysplagg. Sådant uppskattas! Den kommer från Topshop och finns i både butik och på webben. Blusen är en av alla vårens snygga som kommer ut i butik snart, den här från H&M.


Kommentarer

Anonym

2012-01-04 @ 13:47:20

Antonia;)

Hej! gillar hunkydooryn och primebootsen mest!:)

hoppas vis yns snart:)

2012-01-04 @ 13:48:14

SVAR

Heej Antonia, kul att du har hittat hit!:D Ja, det måste vi göra!

2012-01-04 @ 13:54:16

Victoria

åh allt är så himla snyggt! :D

2012-01-05 @ 13:36:26
Blogg: http://victorian.devote.se


Namn
Kom ihåg mig?

Epost

Bloggadress

Din kommentar

Trackback
RSS 2.0