You blow out the winter, you blow out the spring


Allmänt
2012-03-24, 10:34:39

Tro det eller ej men jag har faktiskt saknat er! Jag har haft oändligt mycket plugg den senaste tiden som ni säkert själva har listat ut, men nu ser det ut att ha lugnat ner sig lite så jag ska försöka ta upp bloggandet igen. Ni har inte missat så mycket, egentligen. Mina dagar har till mestadels bestått av plugg och umgänge i det fina vädret. Jag har lagt ner drös med pengar på att köpa belöningar till mig själv så att jag orkar stå ut med de sista månaderna i skolan nu - tänk att småsaker som bakelser, choklad och fina prylar kan öka motivationen så mycket, hahaha.

Igår tillbringades kvällen med min fina syssling, fick min födelsedagspresent (bättre sent än aldrig!) och jag blev såå glad, hade sett dessa shorts på Kenzas blogg tidigare och jag behövde ett nytt par att växla mina levis med - men självklart tar allting som ombloggas slut i butikerna och jag kunde inte hitta dessa någonstans, men nuså! Matchat med grova boots, transparenta blusar och bruna ben i sommar - mumma! Fick även ett jättefint linne men det glömde jag ta bild på.

Snart ska jag sätta igång att plugga - 12:00 tar jag ledigt och drar ut i det fina vädret. Sugen på att shoppashoppashoppa men vi får se, har bestämt mig för att spara pengarna till "större" saker istället för att köpa en massa småskit som jag alltid gör. Högst på musthavelistan står en clutch från Marc Jacobs, ballerinas från Tory Burch eller Missoni (drömmen..) och pastellnagellack från Chanel. Nej nu måste jag sätta igång. Dagens belöning blir en sushilunch... jag är hopplös. Kramar!

Kommentarer


Namn
Kom ihåg mig?

Epost

Bloggadress

Din kommentar

Trackback
RSS 2.0